Alla inlägg under januari 2008

Av Sanna - 6 januari 2008 22:38

Sitter hemma hos Christoffer nu!!! TjoOoOohej!!!


Är lite bakis, var ute igår med AnnaMaria, Stina, Hanna och Frida. Vi firade av Stina och hade jätteroligt, för på måndag åker hon tillbaka till USA. =( =(

I will miss u a lot Stina Vagina <3


Jag och "Kringlan" (Cristoffer) ska mysa, äta popcorn och titta på film nu. Vi har laddat ner "Shrooms" och "I Am Legend".

Hmm är du nöjd nu????

Vad kräver du av mig?????

Att vi ska bli tillsammans igen??? Det vet du villkoren för!!!

Du vet att jag ÄLSKAR DIG, det har jag gjort sedan den allra första gången. Det har alltid varit du och jag, men du måste SLUTA vara så jobbig och tro att HELA mitt liv kretsar kring dig, du brände dina broar själv.

Du valde att krossa vårat förhållande, och du vet själv vad du gjorde. Inte ens mina närmaste vänner vet vad som hände - för det är så förnedrande. Jag kan vara din vän, men that's it.





Av Sanna - 3 januari 2008 01:11

Första dagen på jobbet idag efter två veckors underbar semester, det gick lite trögt fram till lunch, men sedan rullade det bara på.

Jag önskar dock att jag tagit ut semester denna vecka också,för det blir inte kul att jobba tolv timmar på fredag :( :( :(

Speciellt inte när det är så många borta.

Smart som jag är gick jag och la mig vid fem och vaknade klarvaken kl elva =/ så nu har jag legat och vridit och vänt på mig i snart två timmar.

Försökte somna till "Sunes sommar" också, men icke! Blev bara piggare av "Rudolf" och "Håkan" haha vilka stjärnor :D

Anar att jag inte kommer somna på ett bra tag, och när/om jag somnar kommer det bara att bli ännu jobbigare att kliva upp klockan kvart i fem. 

Så jag får väl roa mig med något annat.


Sooo loooong  

Av Sanna - 1 januari 2008 20:49

Åhh är typ helt slut i huvudet efter alla bomber och raketer som smattrat hela natten lång. Nyårsafton 2007 blev en total flopp :( Synd att jag skulle bli oense med den vän man skulle fira nyår med, men iofs vill jag inte säga att vi är osams heller eftersom jag inte har pratat med henne sedan igår. Ska besvara hennes samtal senare..


"Fan vad grymt med en sodastream, då kan man kolsyra ölen om den har blivit avslagen" Ludde till Cristoffer 


Imorgon klockan 04.45 ringer min klocka och då ska jag pallra mig upp till jobbet och slita hela dagen lång. *Stoooor suck*

Önskar att julen kunde vara längre, tycker att det är så mysigt med allt som hör julen till :D Men jag måste klaga på julen/mellandagarnas TV utbud i år, det var nästan inge bra filmer alls, och min favoritjulisfilm såg jag inte ens till i tablån "En julsaga".


Men nu ska jag tvinga mig själv att blunda hårt och somna riktigt skönt inatt. Kanske kan jag också få en del uppenbarelser om hur 2008 ska bli.. 

Ovido - Quiz & Flashcards